Apple Pay in Nederland - Betalen, maar dan simpel

Je kunt nu je N26 Mastercard gebruiken om met Apple Pay te betalen in winkels, online en in apps. Gemakkelijk te gebruiken, veilig en overal mobiel.

An iPhone X with the Apple Pay screen open on it.

Apple Pay gebruiken met N26

Je kunt je Mastercard gemakkelijk aan Apple Pay toevoegen. Open de Wallet-app en tik op het "+"-icoontje, selecteer je N26-kaart en wij sturen automatisch de gegevens door. Nadat je de gegevens bevestigt, kun je de kaart direct gebruiken.

An iPhone X with the Apple Pay screen open on it.

Waar kan ik Apple Pay gebruiken in Nederland?

Apple Pay in winkels

Apple Pay gebruikt de NFC-technologie in je telefoon en werkt overal waar je het symbool van Apple Pay of contactloos betalen ziet.

Apple Pay in apps

Betaal in apps en online, met je iPhone en iPad. Tijdens het afrekenen selecteer je Apple Pay als betaalmethode en bevestig je dit met je Touch ID of Face ID.

Apple Pay in Safari

Met je Mac betalen in Safari is kinderspel. Kies tijdens het afrekenen Apple Pay en rond de betaling af met je iPhone, Apple Watch of Touch ID op MacbookAir en MacbookPro.

Hoe voeg ik mijn N26-kaart toe aan Wallet?

Je kaart toevoegen aan Apple Pay: open de Wallet-app en tik op het plus icoontje of open de N26-app. Hierna kun je de instructies op het scherm volgen.

Let op: De pagina kan productinformatie in het Nederlands bevatten en gebruikt worden voor aankopen in Nederland. Het registratieproces en de app zijn in het Engels (EN).

+ 5 miljoen
Klanten
+680M $
Financiering
26
Landen
+2 miljard €
maandelijkse transacties
N26 Metal - Charcoal Black.
Transparent N26 Standard card.
N26 You card, Petrol.

Heb je nog geen N26-rekening? Open een rekening in 8 minuten en gebruik Apple Pay

Open een nieuwe N26-bankrekening op je telefoon of computer, met ons eenvoudige en volledig digitale registratieproces.