Bankieren eenvoudig gemaakt

Betalen voor de basics is verleden tijd

Met je Mastercard kan je gratis euro's opnemen bij elke geldautomaat in Nederland. Daarnaast ontvang je van ons altijd een gratis betaalrekening, die eenvoudigweg doet wat jij nodig hebt.

Extra Maestro-kaart*

Winkel zonder contact geld bij meer winkels in Nederland. Na ontvangst van een overschrijving van ten minste €100, bestel je jouw extra N26-Maestrokaart direct in de app.

Wereldwijd gratis kaartbetalingen

Gebruik je Mastercard en je betaalt in de winkel wat er op het prijskaartje staat. Betaal nooit meer buitenlandse transactiekosten.

Apple Pay

Je kunt nu je N26-Mastercard gebruiken om met Apple Pay te betalen in winkels, online en in apps. Gemakkelijk te gebruiken, veilig en overal mobiel.

*Bestel een fysieke Maestro-kaart voor €10 bezorgkosten.

Snel opwaarderen met iDEAL

Voeg geld toe aan je N26-rekening met een service die jij vertrouwt. Met iDEAL kun je snel en veilig geld op je N26-rekening zetten. Dit doe je door op de 'iDEAL'-button in je N26-app te klikken en binnen no time heb je je geld overgezet. Snel, veilig en probleemloos.

A woman holding her smartphone.
N26 Bank Account real time notifications about payments.

Neem je financiën in eigen hand

Een Space voor jouw doelen

Geef je financiële doelen de ruimte om te groeien met N26 Spaces-subaccounts. Personaliseer elke Space en zet gemakkelijk geld opzij voor jouw plannen.

Liever één keer instellen en dan vergeten? Maak regels om eenvoudig geld naar een Space te verplaatsen. Of probeer Round-Ups om je wisselgeld te sparen wanneer je met een kaart betaalt.

Ontdek Spaces >

N26 You Spaces Overview in App.

Bankieren op het grote scherm

Meld je eerst aan voor N26 met behulp van de mobiele app. Vervolgens kan je de webapp gebruiken om je rekening te bekijken vanaf een pc of ander apparaat.

Je geld verzekerd tot €100.000

N26 staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en voldoet aan alle Europese regelgevingen. De financiële middelen van onze klanten worden tot €100.000 gegarandeerd door het deposito beschermingsfonds.

N26 Metal - Charcoal Black.

N26 Metal: Maak een statement

Met het N26 Metal-account profiteer je van exclusieve voordelen voor het dagelijks leven en reizen. Je betalingen en geldopnames in vreemde valuta zijn gratis en je reizen zijn verzekerd door een uitgebreid verzekeringspakket van Allianz.

Vanuit de N26-app heb je toegang tot aanbiedingen van partners die ontwikkeld zijn om je dagelijks te ondersteunen.

Let op: De pagina kan productinformatie in het Nederlands bevatten en gebruikt worden voor aankopen in Nederland. Het registratieproces en de app zijn in het Engels (EN).

Wat is de volgende stap?

Open je rekening binnen enkele minuten en begin direct je digitale kaarten te gebruiken.

 • 1. Aanmelden

  Klik op de onderstaande knop en vul je persoonlijke gegevens in om je rekening aan te maken.

 • 2. Verifieer je identiteit

  Houd een geldig identiteitsbewijs bij de hand. We hebben geen filialen. Je kan je identiteit dus zelf verifiëren in de app.

 • 3. Voeg je kaart toe aan je digitale wallets

  Jouw digitale N26 Mastercard is klaar voor gebruik.

 • 4. Veel plezier met je N26-rekening!

  Je bent er klaar voor! Je kan nu geld op je rekening zetten en je betalingen gaan doen met jouw digitale kaart.

+ 8 miljoen
Klanten
+680M $
Financiering
24
Landen
+2 miljard €
maandelijkse transacties
N26 Metal - Charcoal Black.
Transparent N26 Standard card.
N26 You card, Petrol.

Jouw kaart, jouw stijl.